porcina sucks! vaccinul rulzzz!

Maaare veste mare pentru impatimitii de imunizare: de luni (11 ian) la pasaj, la Université, se pot vaccina ,moca', in intervalul 9-17.

Stirea a avut un traseu oarecum sinuos: o mama alergand de la radio spre mine, un search pe gugal, ocoliri ale unor site-uri ce prezentau apocalipsa porcina si ajungerea, in sfarsit, la sursa.

O scurta pauza de ,documentare'. Ma intrebam oare cati din studentii din Bucuresti au dat iama la centrele din cadrul caminelor/spitalelor/sau pe unde s-or mai fi facut sa fie trup si...trup pentru marea campanie de vaccinare. Intrucat pe la mine prin facultate n-am auzit vreun coleg (ba chiar nici discutii mai lungi de 1 minut pe subiect) care sa fi zis ca s-ar fi dus la vaccin, am vrut sa arunc un ochi prin ograzile altora.

So:
ASE-ul, first try: ,,Cabinetul medical al Academiei de Studii Economice a primit 500 de doze de vaccin împotriva gripei porcine, iar dintre cei 30.000 de studenţi s-au prezentat în primele două zile de campanie 11 studenţi, dar şi un professor universitar şi care s-au vaccinat contra noului virus"...
Medicina: studentii medicinisti au inregistrat cel mai mare numar de vaccinari, 80 la numar, comparativ cu celelalte facultati, din circa 4.000 de studenti existenti.
In rest...ori n-am fost prea constiincioasa, ori nu s-au dat si alte numere (6 din 49 like) de studenti vaccinati de pe la alte facultati.

Comentarii