inutil, inutilă, inutili, inutile

Am chef să scriu despre chestii inutile. Nu, nu neapărat despre cursuri (deşi s-ar putea face o lucrare faină de licenţă despre inutilitatea unor subiecte de curs sau chiar despre cea a unor cursuri în sine).
Softuri inutile, spre exemplu. Trebuie să vă fi întâlnit, măcar o dată, cu aşa ceva. Asta dacă nu cumva:
1. n-aţi avut timp de browserit şi scos freewareuri
2. consideraţi că aţi dat numai peste chestii utile
3. nu downloadaţi şi nu citiţi despre alte softuri decât când le simţiţi acuta lipsă

Cu un search pe google -aţi fi surprinşi câţi oameni ignora puterea motoarelor de căutare dându-se de ceasul morţii că nu ştiu să facă nu stiu ce sau nu găsesc alt nu ştiu ce, aşteptând lumina de la alţii care se gândesc o clipă la nişte cuvinte cheie de căutat- am reuşit să dau de câteva softuri total inutile. Pe unele le-am încercat. Soooo...make room, make room fooor:

Parrot Trainer Adicătelea o ,,aplicaţie" care repetă până e oprită un cuvânt sau o propoziţie, spre beneficiul papagalului sau al oricărei ,,alte păsări capabile de a vorbi" (din descrierea de pe site-ul de download).

Clippy
Pentru cei care se plictisesc grav şi n-au messenger sau oameni în listă (unii pot fi chiar mai amuzanţi, really).





Alien Communicator
Cică:
This software gives the user the ability to communicate with aliens from distant worlds throughout the galaxy. By accessing the random number generation capability of a computer, this software gives the user a method that will allow interested aliens to communicate with them by allowing the aliens to control the random number generator psychokinetically.
Mmmm...they've kind of lost me at the "psychokinetically" part. Grrr

Ceva special pentru obsedaţii de calcule: Mousotron
Această unealtă e nedrept plasată la categoria ,,inutilităţi". Calculează distanţa totală de mişcare a mouseului şi numărul de clickuri. ,,Sugestie de prezentare": puteţi chiar intra în competiţie cu alti utilizatori ai softului, postând pe net rezultatele şi văzând care a clickăit mai mult într-o zi. Sau un an. Sau o viaţă.

Comentarii