Microjurnal (II)

Superlativele de azi (sau chestii de-abia azi auzite sau observate):

* cea mai mare victorie a raţiunii: semne like acum aveţi voie să vă lăfăiţi pe iarbă în acest parc (teroarea unui evil) Acum e legal, be happy.

*deranjant de urât: persoane care-şi trimit studenţii la diverse festivaluri, în diverse oraşe, să scrie cronici dar care nu le oferă (ţine de bun simţ) cazare, masă, transport. Chestiile astea ar trebui suportate de facultate, nu de studentul convins (uneori prin pisiceală) să plece cu saptămânile şi să îşi plătească tot, în afară de intrarea la festival (dar vai, ce onoare!)

*cea mai vraişte ţară din care mi s-a zis iar să plec, plec, plec, plec, plec!!: asta

*cea mai ieftină ,,shaorma" din oraş (aş fi tentată să zic din ţară sau lume): la Kogalniceanu, la cele două chioşcuri riverane care se bat pentru supremaţie. Aia de pe partea cu Dreptul: ,,shaorma mică - 3 lei, mare - 5 lei"; cealaltă: ,,shaorma mică: 2 lei [!!!!!!!], mare - 5 lei, uriaşă - 7 lei". Spre ce ne duci, mă, crizo?

*cea mai bună veste (mă simt ca în liceu sau generală; şcoleră iresponsabilă. deci da, e bună): grevă mâine. Şi-aşa mai apucăm să mergem la teatru.

*cel mai plictisitor joc: domino

*cel mai insistent urmăritor - tata, care încă nu s-a prins că:
1. la fac nu mai e ca în generală
2. oamenii mă cunosc şi-l ,,toarnă" cum mai apare
3. listele cu notele sunt greu de găsit de necunoscători şi mult mai
greu de urmărit, when found

*cel mai haios vânzător: turcul din chioşcul de vizavi de unatc. Indivizii arzând după ţigări pot avea nenorocul sau neinspiraţia să încerce să-şi cumpere în timpul rugăciunilor.

*oamenii de la care mi-am luat ,,la revedere" de cele mai multe ori (5) într-un interval de 6 zile: prietenii care, în sfârşit, vor pleca mâine, sperând să nu se întoarcă iar norişorul. Nu credeam că voi vrea să-i văd iar plecaţi, dar cu toată nebunia, am ajuns să prefer asta.


Mă-ntorc la cea mai iubită pământeancă dintre oameni. :)

Comentarii

  1. Te va bucura sa afli ca:

    1. WE'VE FINALLY FUCKING MADE IT!!! In traducere libera: am ajuns (intregi). :P
    2. Unul din eseurile mele a fost amanat DOUA SAPTAMANI. :D
    3. WE LOVE YOU!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Yeeeeeeeeeeeey! :)
    Bravo, shobo! Acum imi permit sa-mi fie dor si sa vreau iar sa va-ntoarceti. :P

    Love you too!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu