microjurnal

Cum iar n-am somn si am baterie la devicel,voi incerca sa trec de supliciile presupuse de minitastatura si sa ma concentrez pe ziua de ieri. Zi de dirig, un pic de nostalgie, cativa colegi neschimbati, de profi nu mai spun. I like making surprises. Si totusi, au trecut mai putin de doi ani...poate ca, profa fiind, stiind ce ,,loaze" am avut ca elevi, i-as fi asteptat sa apara, cativa sau mai multi, aceiasi sau ,,prin rotatie", in preajma evenimentului (dar cum nu cred ca voi ajunge profa si, mai mult, ziua imi pica inevitabil in vacanta, tot ce am scris mai sus va ramane la nivel ipotetic).

Tot ieri am vorbit cu celalalt prof pentru licenta. Vorba lui (cred ca era dintr-un interviu) e mai fain cand sunt si doi ochi misto la catedra. Si ne-a luat, pe mine si pe Obnubilare (a se vedea postul despre colegi). Raspunsurile de la ambii profi fiind obtinute, animalul se puse pe trandaveala pana la sesiune, sesiuni,licente, sustineri. Kidding. Cred.

Obsesie ce trebuie mentionata -> in cuibul candidatei Minca stau in deplina intelegere, tintuite de perete, icoane cu Maria si...si...pruncul, da, alaturi de cateva poze splendide cu Piedone. Deci da! Ecce rabia! Nu va obositi, eu insami is obosita. N-am intentionat sa sugerez ca ,,rabia"ar fi cuvant latinesc (n-am chef acum sa-i caut etimologia), il puteti lua cu sens romanesc, oricum.

Lucruri serioase? Nu am. Ma culc gandindu-ma la '84 cu newspeak-ul lui si imi continuu noaptea visand oameni. Si evil. Sau doar evil, cum va fi sa fie.


----------------------------------

Out (with my fingers aching)



PS (si, partial, post factum)
Le multumesc, pe acest wireless, tuturor retelelor nesecurizate gen mihaela, default, drac, clatitele frumusele, rentcar etc. Pentru sprijinul oferit. Si colegilor mei crpisti care s-au zburlit discutand nediscriminatoriu (mda) problema minoritatii maghiare din Romania. They've made my day and made me realize an intercultural communication course cannot change prejudices, sometimes not even make one more diplomatic. Ma felicit ca nu l-am mai intrebat pe nenea consilier ce e si cu celelalte tipuri de minoritati, nu doar cele etnice. Cred ca ar fi fost si ele considerate ,,nu probleme reale" de catre unii colegi. In ceea ce-l priveste, probabil ar fi intors-o pe undeva si, eventual, ar fi dat si niste date de sondaje atat. Cred ca our president e fed up de sondaje. Heh, zic si eu, nestiind ce-ar fi fost si o buna parte din ce e. Si PS-ul urias se sfarsi.

Comentarii

Trimiteți un comentariu