people versus people blog. ram's landing log

people versus people: cum-uri

Queer things said straight


Tuesday, June 15, 2010

cum-uriCum să ai agenţie de turism şi să-ţi pui în geam asta?


facts
:
prima dată am văzut afişul prin apropierea Dreptului
cică e stock photo
îi zice ,,maramures_plai_cu_flori"Cum să înveţi la the one who must not be named când e aşa de cald şi cursurile sunt într-un jargon atât de ameţitor?

Mai ales, cum să dai oral cu o persoană pe care nu o poţi privi decât când e cu spatele?

Allas, you mortals!

PS: Cred că am gasit unul din fan cluburile personajului de mâine. Mă simt deja integrată şi mă amuz cât mai pot...

traiasca madam cornilescu. never trust a woman that reffers to herself as “Pussy”.

,,iata in fine un post dedicat celor care au trait teroarea copaceilor si a inubliabilei P. Cornilescu. simt ca suntem o confrerie. sa ne unim fortele generativ-transformationale intru protejarea copacilor care nu au nicio vina ca devin hartii pe care noi mazgalim copacei."

,,madam Cornilescu e o somitate in materie de lingvistica, dar asta nu o face potrivita pentru rolul de profesor, unde trebuie sa mai si stii sa predai, sa trezesti interesul pentru un subiect destul de sec…una este sa fii cercetator, alta sa fii profesor…sa lasi la o parte aroganta si sa incerci sa explici in termeni simpli…lingvistica e superinteresanta, dar nu ti explica nimeni in Pitar de ce…"

,,Eu unul m-as duce cu drag la un curs cu Chomsky,tipu’ pare sa aiba o minte lucida si sunt 101% sigur ca nu urla pe la seminare “Sa mergeti sa vindeti flori la colt ca nu sunteti buni de nimic!”


Nu mai dau copy-paste pe mai departe, că se încinsese discuţia. Vă las, însă, cu postul respectiv şi comentariile sale. Enjoy!

3 comments:

  1. :)) the one who must not be named a bagat spaima in toti prietenii si cunoscutii nostri! e un fenomen, ce sa mai :D. sa vina harry potter sa faca ordine! :)

    ReplyDelete
  2. PS: pussy il va bate pe harry. ala are bagheta, ea copacei :-??

    ReplyDelete