Bârfă

Baba frustrată din mine, odioasă fizic şi depăşită intelectual de majoritatea populaţiei, găseste de cuviinţă  să îşi bată joc (aşadar mai e/sunt şi imorală) de nişte misse frumoase şi inteligente  care vor multe.

Am primit un link spre colecţia de tipe (o fostă colegă printre ele, altfel n-aş fi ajuns în viaţa mea de frustrată pe un site de genul) şi am început să citesc, cu dinţii sterpeziţi, prezentările fetelor. O să încerc să nu le scot din context.

Ecce:

missa X: ,,Visul meu este sa lucrez in Comisia Europeana din dorinta de a uni cat mai multe natiuni pentru atingerea unui scop comun. Studiez Dreptul Economic si Fiscal pentru a incerca sa inteleg problema Romaniei si sa gasesc o solutie pentru a dezvolta economia tarii."

missa Y: ,,Consider ca viata este o invitatie la diversitate sau poate intr-o alta definitie o scara cu trepte nedefinite. Scriu poezie inca de mica, imi place teatrul, moda si lucrurile cu dublu inteles. Sunt vesnic indragostita de aceasta lume si urmez Facultatea de Relatii Internationale."

Să mă înjosesc? fie, comentez: acordurile (de număr, spre exemplu) nu-s cu dublu înteles. Aşa că se-ntelege. Să zicem că-i o scuză înstrăinarea de limba-mumă. Restul...poetica paradoxului chinuită chiar şi de fiinţele cele mai plate. 

missa Z: ,,Visul meu este sa calatoresc pe Luna si sa intalnesc un extraterestru."

în ce ordine? gata, nu mai comentez

missa V (de la ,,vizionară"): ,,Viata pentru mine consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta. Pentru mine nu e nimic imposibil pentru ca visele de ieri sunt sperantele de astazi si pot deveni realitate maine. Imi doresc sa devin milionara si sa investesc in noua generatie ca sa se realizeze in viata si sa construiasca un viitor miraculos pentru ca ei vin dupa noi."

missa Flower-Puff: ,,Am dorinta sa fie doar pace si iubire in lume iar copiii din toata lumea sa fie protejati, fericiti, iubiti iar pe buzele lor sa fie numai zambet."

missa (): ,,Zambetul imi este pornirea spre culmi, e simbol al dragostei nestinse de viata. Visul meu este sa devin o cantareata renumita si un designer vestit. Ca pasiuni imi place dansul si pictura. Deviza mea in viata este sa nu uitam niciodata cine suntem si care ne este graiul."

Dacă tot ce nu e legat de aspect e irelevant într-un concurs de genul, de ce oamenii se mai obosesc să ceară şi să dea descrieri? Really. 





Comentarii

  1. aplauze aplauze!
    ai incercat sa fii echitabila si le-ai futut mai rau....
    ma simt ca la otv

    RăspundețiȘtergere
  2. ma, acolo nu incearca nimeni asta :))

    RăspundețiȘtergere
  3. poate da vadim de blogul tau si lasa si el un comment
    atunci o sa fie super otv


    <>

    RăspundețiȘtergere
  4. dude. pe blogul asta umblam noi 2 si inca 2 personaje maximum. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. du-te maaah...pe blogul asta umbla si mama lu mama
    si mama nu stie sa foloseasca internetul

    blogul asta e celebru; doar il ai la bio pe facebook
    iaaar tu esti ultra-sociala

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel putin 25% din tipesele astea se vor casatori cu fotbalisti/prezentatori TV si in 10 ani asa vor turna cam 2 odrasle de caciula. Viitorul teraselor de Dorobanti e asigurat!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu