Groaznic

-tic verbal-

Îmi apare de fiecare dată când trebuie să folosesc infectele toalete de la facultate (în ultima vreme decid să merg în pasaj, măcar acolo nu miros hidos şi au, bonus, hârtie şi săpun lichid - this is heaven, me tells you!). Apoi când văd fete de tipul ,,faaa-tăăh!" care se împiedică pe lângă mine în extensii, unghii, toace (toci) sau chiar de propriile dâre de parfum (fizica modernă -şi nu postmodernă- ne învaţă că, în cantităţi enorme, vaporii capătă proprietăţi specifice corpurilor solide).
,,Groaznic" mă trezesc spunând când ne înghesuim prin săli şi seminariştii se miră că ,,suntem prea mulţi" sau când oamenii, având dubii dacă să oprească sau nu la semafor, decid să treacă peste mine.
Groaznicii care se dau rotunzi, groaznicii care mă frustrează (aici, recunosc, ar fi mult de zis).
N-am nicun chef; uşor de ghicit:,,groaznic!" şi, după obisnuitele nopţi de somn, zilele încep cu un nelipsit _________

Comentarii

  1. of course! si creste nr de ,,groaznic!" :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e dracul chiar asa de negru, bine macar ca nu te intalnesti cu sus-zisele domnisoare si in viata reala in calitate de prietene; curatenia toaletelor e o problema peste tot unde sunt multi oameni si putini carora sa le pese, iar Bucuresti devine un furnicar cu oameni care se inghesuie grabiti, sa isi care bobul de grau de colo-colo. E o parte buna, vezi ce e gresit si ii poti invata pe altii sa faca altfel daca ai de gand sa fii profesor :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-e de-ajuns ca tipele alea sunt peste tot, why on Earth as vrea sa-mi aleg prietene dintre ele?? :))
    Cat despre treaba cu invatatul chestiilor ce tin de bun-simt, mi-e groaza sa reincep sa ma gandesc la cat de circulara e toata treaba si cate chestii (muuuulte) ar implica.

    Anyway...secret: n-am de gand sa ma fac prof dar nu strica un exercitiu si un plan B, acolo.

    Cheers!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tocmai am incercat sa-ti trimit un e-mail si am primit inapoi un error message. :( Oh, well... Mai incerc.

    In alta ordine de idei: vezi ca ticul verbal sa nu devina alergie. :P Mi te si imaginez cu bube pe fata de fiecare data cand trece pe langa tine vreo blondina cu toci si extensiuni. :)

    xD

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu