news - my biciii şi metroul

Administratia S.C.Metrorex S.A. informeaza publicul calator ca incepand cu weekend-ul 24-25 Iulie 2010, va fi permis transportul bicicletelor cu trenurile de metrou, numai in zilele de sambata/duminica si sarbatori legale...

Accesul cu bicicleta in trenurile de metrou este permis numai in primul vagon, in sensul de mers, in zona din spatele cabinei de conducere a trenului. Pe parcursul calatoriei, bicicletele vor trebui asigurate de posesor astfel incat sa nu afecteze confortul si siguranta calatorilor si sa nu deterioreze interiorul vagonului de metrou. Pentru transportul bicicletelor nu se percepe nici o taxa suplimentar, accesul se face prin portile de acces speciale, destinate persoanelor cu nevoi speciale, dupa validarea legitimatiei de calatorie.

Amin! (sl. aminŭ)

Sursa: site Metrorex


In mod normal, n-aş mai avea probleme cu gardienii şi tanti-ile de la ghişeu (or whatever that is) care, aparent, s-au născut cu un receptor lipit de una din urechi si de jumătatea aferentă de gură. Problema zonelor cu câini şi a "OMG, it's late!" constatat din capatul celalalt al oraşului par să se fi rezolvat, chiar şi pentru doar 2-3 zile din săptămână.
Mai am de găsit o soluţie pentru cele 7 etaje (hernie, deteriorarea roţilor, bla) care ar trebui urcate şi coborâte de fiecare dată cand biciiii va scoate ghidonul pe afară.

Comentarii